Skip to product information
1 of 1

maileg

Зајче со морнарски фустан, големина 4

Regular price ден 3,800.00 MKD
Regular price Sale price ден 3,800.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Колекцијата на зајци е изработена од мека природна ленена и памучна ткаенина - што дава прекрасно чувство и изглед на рацете. Ова зајаче е облечено во мека ноќница.

Висина: 52 см
Возраст: Сите возрасти
Перење: 30°C
Материјал: Памук/лен
Полнење: Рециклиран полиестер/Пепелети

Materials

Dimensions

Care information