Skip to product information
1 of 2

maileg

Зајче со ноќница, големина 2

Regular price ден 2,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 2,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Колекцијата на зајци е изработена од мека природна ленена и памучна ткаенина - што дава прекрасно чувство и изглед на рацете. Ова зајаче е облечено во мека ноќница.

Висина: 27 см
Возраст: Сите возрасти
Перење: 30°C
Материјал: Памук/лен
Полнење: Рециклиран полиестер/Пепелети

Materials

Dimensions

Care information