kidsandco.mk

Дрвени Картички

Sale price Price ден 1,500.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.

Овие гравирани дрвени картички се направени за одбележување на месечниот раст кај бебето. 

Но истите можат да се искористат и за следење на бременоста кај мајката.

Што добивате со самиот продукт:

  • 12 дрвени картички на македонски јазик со дијаметар од 10цм