Skip to product information
1 of 1

maileg

Глувче со автомобил со гаража - Сина

Regular price ден 4,300.00 MKD
Regular price Sale price ден 4,300.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Гроздобер автомобилот е убаво украсен и доаѓа во 2 бои. Седиштето е меко и ќе го направи возењето удобно за глувчето. По секое возење автомобилот може да се паркира во гаражата. Играчка е составена од 3 дела.

Висина: 11 см
Ширина: 11 см
Возраст: 3 години +
Препорачана возрасна група: +3 Година
Перење: 30°C
Материјал: дрво /метал /памук
Полнење: полиестер/пелети

Materials

Dimensions

Care information