Skip to product information
1 of 2

maileg

Ганто Рекс - Рачна кукла

Regular price ден 2,250.00 MKD
Regular price Sale price ден 2,250.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Слатката колекција Гантосаурус ќе обезбеди многу разиграни часови за вашите најмали. Рачната кукла е изработена од мека ткаенина, што го прави многу лесно да се забавува дури и најмладото дете.

Колекциите на Maileg се карактеризираат со уникатен и прекрасен традиционален стил. Производите се со исклучителен квалитет.

Висина: 27.5см
Возраст: Сите возрасти
Препорачана возрасна група: Сите возрасти
Перење: 30°C
Материјал: Памук/лен
Полнење: Рециклиран полиестер/Пелети

Materials

Dimensions

Care information