Skip to product information
1 of 2

liewood

Сет за јадење - Виви - Маче розе микс (4 производи)

Regular price ден 2,300.00 MKD
Regular price Sale price ден 2,300.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Сè што ви е потребно во еден сет од брендот Liewood. Овој силиконски сет вклучува чаша, 2 чинии со различна големина и лажица. 
 
ЗА ПРОИЗВОДОТ 
Материјал: 100% силикон 
Долготраен 
Сетот вклучува: чаша, 2 чинии и лажица 
Тестирано според најновите регулативи на ЕУ 
 
ДЕТАЛИ 
Димензии: Чаша: В 7цм, Д 6,5 цм, 160 мл, 
Чинија: Д 17цм, В 2,5 цм 
Лажица: В 2,5 цм, Ш 4,5 цм, Д 14 цм 
Чинија: Д 11,5 цм, В 4,5 цм 

Materials

Dimensions

Care information