Skip to product information
1 of 2

liewood

Балу гума за пливање - Морски животни

Regular price ден 1,600.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,600.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Детска гума за пливање

Гумата за пливање Балу е достапна во различни бои и е совршен додаток на секој одмор.

Материјал: 100% ПВЦ
CE-ознака
Димензии: дијаметар 45, висина 13. Внатрешен дијаметар 16

Materials

Dimensions

Care information